Om oss

Om oss

NäsplastikCentrum

 

NäsplastikCentrum är en del av Fyrwik medical.

Näsplastik betraktas som en av de mer komplicerade operationerna inom plastikkirurgi. För att uppnå goda resultat krävs en omfattande plastikkirurgisk utbildning samt en lång erfarenhet inom näskirurgi. Det är av yttersta vikt att din plastikkirurg också har en regelbunden träning och vidareutbildning inom området.

Inom NäsplastikCentrum har vi näsplastik som vår dominerade verksamhet (mer än 80 % av alla våra operationer). Docent S O Wikström har varit ansvarig för kirurgi och utbildning av yngre plastikkirurger området näsplastik/näsrekonstruktion vid Skånes Universitetssjukhus i Malmö. Som dubbelspecialist inom både Plastikkirurgi och Öron-, näs- & halssjukdomar har docent Wikström en bred utbildning och kompetens inom både estetik och funktion inom näsplastik.

NäsplastikCentrum bedriver sin verksamhet med mottagning och operationer på Sophiahemmet i Stockholm samt i Malmö vid Plastikkirurgiska Institutet.

Inom NäsplastikCentrum är vår målsättning en nöjd patient och med hjälp av vår kvalitetsuppföljning har vi ett ständigt pågående utvecklingsarbete med patientens bästa i sikte. Vårt mål är att vara patientens första val vid näsplastik i Sverige.